SV Austerlitz

Welkom bij de tennislessen voor SV Austerlitz

Introductie

Anno 2020 is SV Austerlitz een actieve OMNI vereniging met vier bloeiende sportsecties: Voetbal, Tennis, Klaverjassen en Darts.

Het tennispark ligt in het fraaie en bosrijke dorp Austerlitz, nabij de welbekende Pyramide van Austerlitz.

Bij Austerlitz kan je het hele jaar door tennissen. Aangezien de vereniging beschikt over zes verlichte kunstgrasbanen, is het alleen bij extreme weersomstandigheden (sneeuw / ijs) niet mogelijk om gebruik te maken van de tennisbanen.

Het ledenbestand is opgebouwd uit alle leeftijdscategorieën. Zowel overdag als ‘s avonds is er voldoende gelegenheid om te tennissen. Zij werken met een afhangsysteem en zelfs bij druk bezette banen is er altijd voldoende gelegenheid om te spelen.

Het tennisseizoen loopt van 1 april t/m 31 maart. Naast een regulier tennislidmaatschap, bieden zij ook een winterlidmaatschap. Het winterlidmaatschap loopt van 1 oktober t/m 31 maart. Gedurende het tennisseizoen worden diverse activiteiten georganiseerd, die zijn afgestemd op alle leden van onze vereniging. Zowel jeugdleden, recreanten als wedstrijdspelers komen voldoende aan bod.

 

SV Austerlitz

Oude Postweg 31
3711AC Austerlitz

www.svausterlitz-tennis.nl/

Alleen voor leden

Je kunt alleen meedoen aan deze tennislessen indien je lid bent van de vereniging.

Inschrijven

Hieronder kan je inschrijven voor de tennislessen.

Heb je een persoonlijke toegangscode? Log dan eerst in. Dan wordt het formulier voor het grootste deel vanzelf ingevuld en ben je zo klaar.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan "gewoon" op de betreffende regel. Vervolgens verschijnt een overzicht met alle details. Vanuit daar kan je je direct inschrijven, maar uiteraard ook weer terug naar het overzicht met lestypes.

Waarom is het lesgeld goedkoper als ik per incasso betaal?

Wij hopen dat zoveel mogelijk cursisten per incasso betalen, want dat is voor ons administratief eenvoudig te verwerken. Betalen per overboeking kan ook, maar kost ons veel meer tijd. Vandaar krijg je als dank 5 euro korting op het lesgeld bij incasso.

Op het inschrijfformulier geef ik aan op welke dagen en tijden ik naar les kan. Zal ik dan ook les krijgen?

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om iedereen op de gewenste dagen en tijden in te delen. Maar helaas is het vaak zo dat iedereen op de "mooiste" tijden les wil, zoals maandagavond om 8 uur. Dat gaat natuurlijk niet.

Op het inschrijfformulier geef ik aan met wie ik samen in de lesgroep wil. Worden we dan ook zo ingedeeld?

Natuurlijk doen wij ook hier ons uiterste best voor. Stem onderling af dat jullie allemaal zo snel mogelijk inschrijven en dezelfde gewenste dagen en tijden invullen. Helaas komt het vaak voor dat gewenste partners zich niet of pas heel laat inschrijven en dan kan het gebeuren dat we al iemand anders in de groep hebben gezet. Naast de gewenste partners kijken we uiteraard ook naar aspecten zoals beschikbaarheid en speelsterkte.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe zijn er geen lessen tijdens de officiële vakanties en feestdagen. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisen in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Can you please translate the registration form to English?

You can do that yourself! Click in the menu on Inloggen and on that page you can click on the American flag. After this return to this page. The registration form will be in English.