TV Montfoort

Welkom bij de tennislessen voor TV Montfoort

Introductie

Tennisvereniging Montfoort is niet meer weg te denken uit Montfoort. Opgericht in 1972, heeft TVM zich ontwikkeld tot een van de grootste sportverenigingenvan Montfoort. Er wordt gelegenheid geboden en er worden randvoorwaarden gecreëerd om op verschillende niveaus te tennissen. Daarnaast is het een ontmoetingsplaats voor leden, waardoor de vereniging een belangrijke rol in de sociale structuur van Montfoort vervult.

TVM speelt mee in de landelijke-, district –en recreatieve competitie en organiseert interne en externe toernooien en evenementen. Tennis op een gezonde, respectvolle maar vooral sportieve manier staat centraal voor zowel de recreatief als de prestatief/competitief ingestelde leden.

Op dit moment telt TVM ongeveer 400 leden. Het tennispark is gelegen in het hart van Montfoort grenzend aan het stadspark en centraal gelegen voor de omliggende woonwijken. Het clubhuis is een verbouwde stal met aansluitend een ruim terras. Het beschikt over een prettige en informele sfeer waar ledensamen met hun familie, sportvrienden en/ of relaties onder het genot van een drankje of hapje prettig kunnenvertoeven.

TV Montfoort

Bovenkerkweg 4
3417TA Montfoort

www.tvmontfoort.nl

Inschrijven

Hieronder kan je inschrijven voor de tennislessen.

Let op! Om deel te nemen aan de trainingen moet je lid zijn van de vereniging.

Heb je een persoonlijke toegangscode? Log dan eerst in. Dan wordt het formulier voor het grootste deel vanzelf ingevuld en ben je zo klaar.

Nieuwe jeugdleden

Voor kinderen die interesse hebben om te gaan tennissen, organiseren we op woensdag 8, 15, 22 en 29 maart een speciale Jeugd winter cyclus voor een speciaal tarief van slechts € 20. Inschrijven kan hieronder.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan "gewoon" op de betreffende regel. Vervolgens verschijnt een overzicht met alle details. Vanuit daar kan je je direct inschrijven, maar uiteraard ook weer terug naar het overzicht met lestypes.

Waarom is het lesgeld goedkoper als ik per incasso betaal?

Wij hopen dat zoveel mogelijk cursisten per incasso betalen, want dat is voor ons administratief eenvoudig te verwerken. Betalen per overboeking kan ook, maar kost ons veel meer tijd. Vandaar krijg je als dank 5 euro korting op het lesgeld bij incasso.

Op het inschrijfformulier geef ik aan op welke dagen en tijden ik naar les kan. Zal ik dan ook les krijgen?

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om iedereen op de gewenste dagen en tijden in te delen. Maar helaas is het vaak zo dat iedereen op de "mooiste" tijden les wil, zoals maandagavond om 8 uur. Dat gaat natuurlijk niet.

Op het inschrijfformulier geef ik aan met wie ik samen in de lesgroep wil. Worden we dan ook zo ingedeeld?

Natuurlijk doen wij ook hier ons uiterste best voor. Stem onderling af dat jullie allemaal zo snel mogelijk inschrijven en dezelfde gewenste dagen en tijden invullen. Helaas komt het vaak voor dat gewenste partners zich niet of pas heel laat inschrijven en dan kan het gebeuren dat we al iemand anders in de groep hebben gezet. Naast de gewenste partners kijken we uiteraard ook naar aspecten zoals beschikbaarheid en speelsterkte.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe zijn er geen lessen tijdens de officiële vakanties en feestdagen. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisen in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Can you please translate the registration form to English?

You can do that yourself! Click in the menu on Inloggen and on that page you can click on the American flag. After this return to this page. The registration form will be in English.